Proizvodnja in prodaja

Barve za les

Kems d.o.o.

Izdelava in prodaja premazov za zaščito in dekoracijo lesa in kovin.

Vaši predmeti Vam bodo dolgo služili in zadržali svojo prvotno privlačnost in lepoto le, če jim boste povečali odpornost s pravilnimi zaščitami pred vsemi vplivi.

Barve in njihova uporaba vpliva na naše razpoloženje in daje prostorom in predmetom nove dimenzije.

Količina in povpraševanje

Izdelki

Barvni program

Izdelki Kems so namenjeni preprosti in varni prenovi površin v stanovanju, hiši ali njeni okolici. V naši mešalnici barv najdete pestro izbiro izdelkov:

Barve kems
Zavest

Okolju prijazni

V naši mešalnici barv proizvajamo kakovostne izdelke, obenem pa zmanjšujemo vsebovanost organskih topil in uporabljamo čim bolj neoporečne kemijske dodatke. S ponudbo okolju prijaznih izdelkov skrbimo za okolje in zdravje naših strank. Naši izdelki so kakovostni, okolju prijazni in preprosti za uporabo.

Razvoj

V koraku s časom

V podjetju Kems d.o.o. se trudimo, da s pomočjo dolgoletnih izkušenj in znanja, ki ga ves čas nadgrajujemo, zadovoljimo želje in potrebe naših kupcev. Paleta prodajnih artiklov se stalno dopolnjuje in prilagaja potrebam, ki jih narekuje tržišče in novejši trendi.

Svetovanje

Svetovanje

Pomagamo vam pri reševanju zahtevnejših problemov in svetujemo pri izbiri zaščitnih premazov in barvnih odtenkov. Izdelki Kems so namenjeni vsem, ki se na preprost in varen način lotevajo prenove površin v stanovanju, hiši ali njeni okolici. V pestri paleti izdelkov boste našli primerne premaze za zaščito lesa in kovin v življenjskem okolju.